Leikkinurkkaus

Project Liv on yhdistys, jonka tavoitteena on luoda enemmän iloa pitkäaikaissairaiden lasten ja heidän perheidensä arkeen. Haluamme Project Livissä tehdä työtä viihtyisämpien sairaalaolojen eteen ja olla mukana tukemassa pitkäaikaissairaiden lasten unelmia sekä olla mukana tukemassa heidän arkeaan myös sairaaloiden ulkopuolella.


Project liv on perustettu Pietarsaaressa kesäkuussa 2014. Perustajia ovat Nina Brännkärr-Friberg, insinööri ja leukemiasta tervehtyneen pojan äiti, media- ja kulttuurituottaja Johanna Stenback sekä potilaskuraattori Gunnar Norrlund. Yhdistyksen toiminta pohjautuu omaan kokemukseen, tiedämme miltä tuntuu olla tylsissä ja kliinisissä sairaaloissa sekä miten haastavaa siinä ympäristössä on löytää elämäniloa.

Tiedämme myös millaista iloa askartelu ja perhettä tukevien iloisten ihmisten tapaaminen voi tuoda. Lasten täytyy saada olla lapsia myös vaikeina hetkinä, heidän täytyy saada tuntea iloa ja innostusta sekä kotona että sairaalassa samalla kun myös sisaruksia täytyy huomioida ja vanhempien saada tukea. Yhdistys työskentelee määrätietoisesti tullakseen Pohjoismaiseksi edelläkävijäksi.

Project Liv on yhdistys, joka työskentelee sydämellä ja intohimolla. Tiedämme, että pitkäaikaissairaan lapsen ja hänen perheensä arkea voidaan helpottaa ja haastaviin tilanteisiin tuoda enemmän iloa yksinkertaisilla ja pienillä asioilla.

Siksi Project liv rf on yhdistys, jonka toiminta on konkreettista.

Haluatteko tukea meidän toimintamme?

Tilinumero: FI76 1113 3000 6201 91, NDEAFIHH.
Tilinomistaja: Project liv rf.

Keräyslupa:

Keräysupanumero: RA/2016/891.
Lupa on voimassa 15.12.2016-14.12.2018 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.
Luvan saaja: Project liv ry.
Rahankeräysluvan myöntänyt viranomainen: Poliisihallitus.