Paljon iloa pienin keinoin

Project Liv perustettiin 2014 insinöörin ja leukemiasta tervehtyneen pojan äidin, Nina Brännkärr-Fribergin, aloitteesta. Aluksi mukana käynnistämässä yhdistyksen toimintaa olivat mukana myös tuottaja Johanna Stenback sekä potilaskuraattori Gunnar Norrlund. Project Livin toiminta perustuu kokemukseen. Tiedämme miltä sairaalaympäristöjen vaihtaminen ja pitkään eristyksissä oleminen tuntuvat. Tiedämme tarkalleen, miltä tuntuu kun elämiseen tarvittava kipinä on kadoksissa.

Yhdistyksen tavoite on yhdessä luoda iloisempia sairaalaympäristöjä parantumisprosessin nopeuttamiseksi. Yhdistyksen arvopohja perustuu suomenruotsalaisten hoitoympäristöjen suojelemiseen. Asioiminen omalla äidinkielellä raskaassa elämäntilanteessa ollessa on oikeus. Yhdistys pyrkii toimimaan täydennyksenä muiden olemassaolevien tukiyhdistysten toiminnalle. Uskomme myös, että on elintärkeää, että lähiomaiset ja koko perhe jaksavat kun on raskasta. Tämän vuoksi tuemme ja huomioimme myös sairastuneen lapsen sisarukset ja vanhemmat. Yhdistys työskentelee määrätietoisesti tullakseen Pohjolan edelläkävijäksi. Meille sydämellä, lapsenmielellä ja intohimolla työskentely on tärkeää. On aika palauttaa kadonneet hymyt!

Enst& Young toimii yhdistyksen tilintakastajana.

Arvomme

Project Livin työskentelytavat pohjautuvat aina ”me”-ajatukseen. Me luomme yhdessä paremman arjen pitkäaikaissairaille lapsiperheille Suomessa. Työskentelemme lapsenmielellä, sydämellä ja intohimolla kultainen sääntö ohjenuoranamme. Mitä me tahtoisimme meille tehtävän mikäli roolit olisivatkin vaihtuneet?Yhdessä olemme vahvempia.