Miksi sairaaloiden pitää olla niin valkoisia kysyvät lapset usein. Pienillä teoilla haluamme tehdä sairaalat viihtyisimmiksi. 

PARTYPACKS

Joskus voi käydä niin, että lapsi joutuu viettämään syntymäpäivänsä sairaalassa. Silloin täytyy pystyä järjestämään kunnon juhlat myös eristetyssä huoneessa. Poject liv totettaa tämän antamalla ”Partypacks” lapsille. Partypack sisältää mm. mukeja, servettejä, ilmapalloja yms. sekä pienen lahjan lapselle.

RÄÄTÄLÖITYJÄ TUOTTEITA

Räätälöityjä tuotteita sairaaloille voimme toimittaa heidän toivomuksiensa mukaan. Lasten syöpäosasto mm otti meihin yhteyttä koskien suojaa sytostaatti hoidon aikana. Hoidimme pian heille sellaisia kaikissa iloisissa väreissä. Sairaaloista tulleet toivomukset pyrimme toteuttaa. Mikään ei saa olla mahdotonta.

PL-WALLIES

Lapset pitävät aarteenetsinnästä kaikissa muodoissa. Monen hoitomatkan jälkeen on moni lapsi usein todennut , että matkan kohokohta on usein ollut tarrojen(wlalies) etsiminen hotelleissa ja sairaaoissa. "hauskaa yksinkertaisuudessaan" kuvat jotka ovat helppo tunnistaa muistuttavat kodista ja turvallisuudesta.   

KOKONAISKONSEPTI

Tarjoamme kokonaiskonseptin, joka luo väriä ja leikkeihin kuuluvia pedagogisia elementtejä sairaaloissa. Keskustelujen pohjalta toimeksiantajan kanssa, tarjoamme sekä konsultointia ja kokonaisratkaisuja sisältäen suunnittelun, asennuksen, materiaalien hankinnan ja toteuttaminen.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää.