Elämää tulee vaalia niin kauan kuin sitä on.

Miksi sairaaloiden tulee aina olla niin valkoisia? Patypacksien ja muiden sairaalapakkauksien, seinäkoristeiden, värikkäiden sisustusten ja muiden pienten keinojen avulla pystymme piristämään hoitoympäristöjä sekä tekemään sairaalaoleskelun elävämmäksi.

Nykyään monet jo tunnistavat Project Livin värit. Meillä on vahva graafinen profiili, jotta lasten olisi se helppo tunnistaa. Tahdomme, että kaikki yhdistäisivät värimme ja muotomme iloon, odotukseen sekä yllätyksiin. Tämä antaa turvallisuudentunnetta ja iloa arkeen. Leikkiin ja temmeltämiseen inspiroiminen on tärkeää myös silloin kun sairaus osuu kohdalle. Tahdomme olla turvallisuudentekijä läpi koko hoitoketjun. Tämän vuoksi Project Liv tekee yhteistyötä koko hoitoketjun kanssa Suomen pelastuslaitoksista ja niissä esiintyvistä kattotarroista ja kangaskoirista lähtien.

Teemme yhteistyötä niin päivystysvastaanottojen, lastenosastojen kuin kotihoidonkin kanssa. Tämän kautta tahdomme luoda jatkuvuudentunnetta lapsille. Sairaaloissa värimme ja muotomme palaavat esiin sisustuksien ja seinäkoristeiden kautta, joiden avulla lapsi itse voi koristella sairaalahuoneensa seinät.

Tahdotko tietää lisää LIVistä hoitoalalla? Ota ihmeessä heti yhteyttä niin kerromme lisää!

Vastuuhenkilö Susanna Back
susanna@projectliv.fi
+358 40 1306 470