Project liv rf on yhdistys, joka haluaa luoda enemmän iloa pitkäaikaissairaiden lasten ja heidän vanhempien arkeen. Tarvitaan joku, joka konkreettisesti tekee töitä parempien ja viihtyisämpien sairaalaolojen eteen, joka auttaa luomaan iloa tervehtymissprosessin nopeuttamiseksi ja joka tukee kaikkien oikeutta saada apua omalla äidinkielellään sairaalassa.

Project liv on perustettu Pietarsaaressa kesäkuussa 2014. Perustajia ovat Nina Brännkärr-Friberg, insinööri ja leukemiasta tervehtyneen pojan äiti, media- ja kulttuurituottaja Johanna Stenback sekä potilaskuraattori Gunnar Norrlund. Yhdistyksen toiminta pohjautuu omaan kokemukseen, tiedämme miltä tuntuu olla tylsissä ja kliinisissä sairaaloissa sekä miten haastavaa siinä ympäristössä on löytää elämäniloa. Tiedämme myös millaista iloa askartelu ja perhettä tukevien iloisten ihmisten tapaaminen voi tuoda.

Lasten täytyy saada olla lapsia myös vaikeina hetkinä, heidän täytyy saada tuntea iloa ja innostusta sekä kotona että sairaalassa samalla kun myös sisaruksia täytyy huomioida ja vanhempien saada tukea. Yhdistys työskentelee määrätietoisesti tullakseen Pohjoismaiseksi edelläkävijäksi. Olemme yhdistys, joka työskentelee sydämellä, intohimolla ja Kultainen Sääntö -ohjenuorallaan, lapsimieltä unohtamatta.

Tiedämme, että arkea voidaan helpottaa ja haastaviin tilanteisiin tuoda enemmän iloa yksinkertaisilla asioilla. Siksi Project liv rf on yhdistys, jonka toiminta on konkreettista.

Voit tukea toimintaamme monella tavalla:

1. Ryhdy tukijäseneksi:

Pääset mukaan maksamalla 30€ jäsenmaksun yhdistyksen tilille FI76 1113 3000 6201 91. Merkitse viestikenttänn nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi.

2. Lahjoittalla vapaavalintainen summa yhdistykselle.

FI76 1113 3000 6201 91, Tilinomistaja: Project liv ry.

Keräyslupa

Keräysupanumero: RA/2018/807.
Lupa on voimassa 15.12.2018-14.2.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.
Luvan saaja: Project liv ry.
Rahankeräysluvan myöntänyt viranomainen: Poliisihallitus.