LIV Unelmat

Unelmat voivat toteutua! Project Livin unelmapäivät ovat osa yhdistyksen ydintoimintaa. Unelmapäivien järjestäminen on meille sydämen asia. Toteutunut unelma voi antaa todella paljon voimia ja toivoa sekä auttaa perhettä paranemisprosessissa.

Usko tai älä: Meillä saa toivoa ihan mitä vaan! Unelmat on tehty toteutettaviksi ja ne saattavat käydä toteen! Unelmapäivä voi koostua esim. idolin tapaamisesta, matkasta, uuden harrastuksen kokeilemisesta tai unelma-ammattiin tutustumisesta -uskomme että kaikki on järjestettävissä! Olemme sitä mieltä, että juuri tuo ylimääräinen yhdessä vietetty aika sekä unelman täyttyminen antavat sekä voimaa että energiaa perheelle jaksaa eteenpäin. Joskus vanhemmat saattavat olla todella väsyneitä, ja tuolloin niinkin yksinkertainen asia kuin hotelliyöpyminen saattaa perheelle olla kullanarvoinen asia.

Kuka unelmapäivän sitten voi saada?

Hoitoala nimittää pikäaikaissairaan lapsen, sisaruksen, vanhemmat tai koko perheen. Myös menehtyneen lapsen perheen voi nimittää. Raskaan hoitotoimenpiteen tai vaikean leikkauksen jälkeen unelmapäivä saattaa olla hyvinansaittu askel eteenpäin. Project liv ottaa huomioon kaikki pitkäaikaissairaat lapset diagnoosista huolimatta. Kun lapsi sairastuu, sairaudesta tulee koko perheen sairaus. Siksi panostamme myös sisaruksiin ja vanhempiin. Nykyään otamme huomioon myös sellaisten perheiden piristystarpeet, joissa vanhempi on pitkäaikaissairas.

Miten unelmapäivään nimittäminen tapahtuu?

Nimittämisen hoitaa hoitoalalla toimiva henkilö, joka parhaiten tuntee perheiden tarpeet ja edellytykset, sekä jolla on yhteys perheeseen. Kun perhe on ilmoittanut suostumuksensa yhteystietojen jakamisesta Project liville, toteutamme unelmapäivän neuvotellen yhdessä perheen kanssa. Nimittämistä varten tarvitaan useimmiten nimi, vanhempien puhelinnumero sekä diagnoosi.

LIV-yllätyspaketit ja unelmatapahtumat

Omaisilla ja ystävillä on mahdollisuus nimittää lapsi LIV-yllätyspaketin vastaanottajaksi. Myös tässä tapauksessa tarvitaan perheen suostumus. Tämän lisäksi järjestämme vuosittain joukon suurempia unelmapäivätapahtumia monelle perheelle samanaikaisesti. Unelmapäivätapahtumiin perheet voivat itse ilmoittautua


Mikäli tahdot tietää enemmän, ota ihmeessä heti yhteyttä niin kerromme lisää!

Mirella Enlund
Vastuuhenkilö LIV Unelmapäivät
info@projectliv.fi
+358 44 7437 656