Pietarsaaren oma pojan, Antti Koivukankaan ideaa lähtökohtana Project Liv haluaa herättää henkiin hienon liikuntaperinteen Pohjanmaalla, eli kuntolaatikolla käymisen. Kyseessä on perinteistä huvin ja hyödyn yhdistämistä kun hyväntekeminen ja kuntoilu kohtaavat. Koivukangas on yhdessä Project Livin kanssa lanseeraamassa kampanjaa ”Liv i Lådan”. Nyt kehoitamme sinua yksityishenkilö, yhdistys tai yritys lähtemään rohkeasti liikkeelle liikkumaan ja samalla tukemaan Project Livin toimintaa.

Mutta miten minä voin osallistua?

Kuntoilijana:

haastat itsesi ja suuntaat yhdelle meidän kuntolaatikoista. Tullessasi paikanpäälle voit lahjoittaa esimerkiksi 1 € saman tien lähettämällä tekstiviestin: 1E LIV numeroon 16588. Voit myös asettaa itsellesi tavoitteen käydä laatikolla esimerkiksi kymmenen kertaa ja maksaa isompi summa tavoitteen toteutuessa. 

 

TÄSSÄ OVAT LAHJOITUSVAIHTOEHDOT ”LIV I LÅDAN” KAMPANJASSA:

Lahjoita 1€, lähetä tekstiviesti 1E LIV numeroon 16588

Lahjoita 5€, lähetä tekstiviesti 5E LIV numeroon 16588 

Lahjoita 10€, lähetä tekstiviesti 10E LIV numeroon 16588

Lahjoita 20€, lähetä tekstiviesti 20E LIV numeroon 16588

Lahjoita 30€, lähetä tekstiviesti 30E LIV numeroon 16588

Lahjoita 40€, lähetä tekstiviesti 40E LIV numeroon 16588

 

Keräyslupa: RA/2018/807

Lupa on voimassa: 15.12.2018-14.2.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

 

Kirjoita myös nimesi laatikkoon käydessäsi paikan päällä niin osallistut tuotepalkintojen arvontaan.

Älä myöskään unohda ottaa itsestäsi kuva Selfie-kilven kanssa, jakamalla kuvan sosiaalisen median kanavissa haastat myös ystäväsi mukaan tekemään hyvää ja liikkumaan ”Liv i Lådan”-projektin puitteissa.

 

#Livilådan #HarduvaritillLIVlåådo? #tobringbackalostsmile #projectliv14

 

Kuntoile ja tee hyvää, haasta itsesi ja ystäväsi. Kaikki mukaan!

  

Yrityksenä voit:

 

1: On myös mahdollista investoida yleisiin laatikoihin sidotuun ”Kuntokuukauteen”. Yritys tekee sopimuksen Project Livin kanssa kuukaudeksi. Kustannus on 100€ ja sen lisäksi yritys sitoutuu maksamaan 1€ per laatikolla käynti sen kuukauden aikana. Yrityksen ponnistuksia tuodaan kuukauden aikana esille sosiaalisessa mediassa.

2: Yritys voi hankkia oman liv-laatikon joka sijoitetaan fyysisesti yrityksen läheisyyteen. Maksamalla 500€ yritys saa käytöönsä räätälöidyn liv-laatikon sekä paikan kartaltamme. Laatikko sisältää myös yrityksen logolla varustetun Selfie-kyltin. Eri laatikoiden sijainnit näyttävän kartan voi ladata kotisivuiltamme.

Tulemme kuukausittain tekemään ei laatikoinn liittyviä nostoja, tiettynä teemakuukautena ”AVULIAS YRITYS” maksaa 1 euroa jokaisesta laatikolla käynnistä. Yritys voi kuukauden lopussa tarkistaa oman laatikon käynnit ja maksaa Project Livin tilille vastaava summa rahaa.

Lisätiedot: nina@projectliv.fi

 

MISTÄ LAATIKOT LÖYTYVÄT?

Ensimmäinen LIV-laatikko on nyt paikan päällä!

 

Myös toinen laatikko on tulossa! Tämä on yritys Rörman sponsoroitu laatikko tarkoitettu erityistä tukea tarvitseville lapsille. Osoite: Kirkkorannnan katu 14, Pietarsaari.