Me tuemme silloin kun tukeamme tarvitaan.

Kun perhettä kohtaa uusi odottamaton tilanne tai harvinainen diagnoosi, antaa tukea ja turvaa se, että on on olemassa muita samassa tilanteessa olevia perheitä. Tällaisissa tapauksissa Project Liv voi auttaa perheitä löytämään oikeanlaisen tuen jaksaakseen läpi vaikeiden aikojen. Koulutamme myös vapaaehtoistyöntekijöitä toimintaamme varten yhteistyössä Folkhälsanin kanssa. Yhdistyksemme taustalta löytyy suuri määrä kokemuksia elämästä pitkäaikaissairaan lapsen kanssa sekä pitkäaikaissairaan lapsen sisaruksena olemisesta. Taustalta löytyy myös kokemuksia siitä, miltä tuntuu kun oma vanhempi sairastuu.

Kokemuksistamme löytyy hyvin montaa eri näkökulmaa, joista kerromme mielellämme lisää. Luentomme voidaan suunnitella asiakkaan toiveiden mukaan, esim. päivähoito-, koulu- ja hoitohenkilökunnalle sekä eri työpaikoille sopiviksi. Järjestämme myös infotilaisuuksia kantasolurekisteristä.

Luentomme sopivat aihealueista hyvin esim. sosiaalisen vastuun sisällyttämiseen. Luentomme sisältävät seuraavanlaisia otsikoita:

  • Vanhemman kokemukset pitkäaikaissairaan lapsen kanssa elämisestä (diabetes, syöpä, kantasolusiirto)
  • Tietoa kantasolurekisteristä
  • Lasten ja perheiden kohtaaminen surun ja kriisin keskellä
  • Pitkäaikaissairaan lapsen sisaruksena oleminen (anoreksia)
  • Kokemustuki
  • Tunnekieli ilon ja turvallisuudentunteen työkaluna.

Luentomme ovat olleet suosittuja kouluissa, sairaaloissa ja yrityksissä. Järjestämme aina välillä myös avoimia tilaisuuksia.

Tahdotko tietää lisää LIV tuesta? Ota siinä tapauksessa heti yhteyttä niin kerromme lisää!

Vastuuhenkilö Nina Brännkärr-Friberg
nina@projectliv.fi
+358 40 5860104