Tue ja auta meitä

Tue toimintaamme, jotta mahdollisimman moni lähimmäinen saisi konkreettisen avun elämänsä rankimman ajanjakson aikana. Project Livin toimintaa voi tukea hyvin monin eri tavoin.

Voit auttaa meitä unelmien toteuttamisessa sekä tuen kehittämisessä kaikkein haavoittuvaisimmille. Tukemalla toimintaamme luot enemmän iloa ja turvallisuudentunnetta pitkäaikaissairaille lapsille ja heidän perheilleen lapsen diagnoosista huolimatta. Olemme äärettömän kiitollisia kaikesta saamastamme avusta.


1. YRITYKSET- TULKAA MUKAAN YHDISTYSEMME YLPEÄKSI VUOSIJÄSENEKSI!

Etsimme jatkuvasti pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita ja tarjoamme yrityksille meitä tukevaa vuosijäsenyyttä. Jäsenyys tarkoittaa sitä, että pohdimme kanssanne sopivaa win-win-yhteistyötä. Teille tarjotaan Project liv:n oveen tai ikkunaan asennettavaa yhteistyötarraa sekä Project liv:n logoa kotisivuillenne merkiksi yhteistyöstä. Lisätietoa toiminnastamme toimitetaan teille esim. jäsenkirjeemme avulla sähköpostitse. Jäsenyys maksaa 600 €/vuosi tai 50 €/kk.

1.9.-1.11.2019 meillä on meneillään kampanja, jonka aikana varatut jäsenyydet varmistavat itselleen 2 paikkaa juhlagaalaamme 2.11.2019 Vaasassa sekä sen ohessa tulevaa julkisuutta.


2.RYHDY TUKIJÄSENEKSEMME

Project Livin tukijäsenen jäsenmaksu on 30 € vuodessa.

Ryhdyt helposti tukijäseneksi maksamalla 30 € tilinumeroomme FI76 1113 3000 6201 91,NDEAFIHH. Tilinhaltija: PROJECT LIV ry.

Muista maksaessasi kirjoittaa nimesi ja yhteystietosi viestikenttään. Saat jäsenkirjeemme kahdesti vuodessa mikäli maksun yhteydessä ilmoitat myös sähköpostiosoitteesi. Jäsenkirjeessä kerrotaan mitä yhdistyksessä sillä hetkellä on meneillään. Tällä hetkellä meillä on 700 jäsentä, mutta tavoitteenamme on rikkoa 1000 jäsenen raja ennen vuodenvaihdetta 2019.

3. ANNA KERTALAHJOITUS

Voit myös tukea toimintaamme lahjoittamalla vapaaehtoisen summan tilinumeroomme: FI76 1113 3000 6201 91, NDEAFIHH

Tilinhaltija: PROJECT LIV ry. Kirjoita mielellään pieni tervehdys viestikenttään – tulemme viesteistä joka kerta yhtä iloisiksi!

Varainkeruulupanumero: RA/2018/807
Varainkeruulupa voimassa: 15.12.2018-14.2.2020

Yhdistyksellä on voimassaoleva varainkeruulupa koko maassa Ahvenanmaata lukuunottamatta.

Luvanantaja: Poliisihallitus, Luvanottaja: Project Liv ry.

Kerätyt varat käytetään seuraavanlaisesti: Yhdistyksen tavoitteena on tehdä pitkäaikaissairaiden lasten, sisarusten ja vanhempien, mutta myös hoitohenkilökunnan arjesta parempaa. Kerätyt varat käytetään unelmapäivien järjestämiseen, mutta myös sairaalaosastojen sisustamiseen iloisemmiksi.

Osa varoista menee myös podcastien tekemiseen, joiden tavoitteena on tukea pitkäaikaissairaita lapsia ja heidän perheitään, osa varoista menee myös pitkäaikaissairaista lapsista kertovien luentojen järjestämiseen. Varat voidaan myös käyttää kantasolurekisterin markkinoimiseen sekä sairaaloihin tarkoitetun infomateriaalin käännöstyöhön. Saamme usein lahjoituksia koululuokilta, työtiimeiltä tai yhdistyksiltä, jotka haluavat olla mukana tukemassa toimintaamme. Mikäli itse innostut järjestämään keräyksen esim. syntymäpäivän tai muun juhlan yhteydessä, ota tuolloin yhteyttä yhdistyksen puheenjohtajaan Nina Brännkärr-Fribergiin. 

Nina Brännkärr-Friberg
nina@projectliv.fi
+358 40 586 0104

4. OMPELE & NEULO PROJECT LIVIN HYVÄKSI

OMPELE KOIRIAMME

Meidän Project Liv -koiristamme, joita lahjoitetaan ambulansseihin ympäri maata,

on tullut suosittuja. Ambulanssihenkilökunta jakaa koiria lapsille, jotka joutuvat kulkemaan ambulanssilla. Koirat voi ommella kankaan jäännöspaloista, mutta tärkeää on että kankaat sisältävät Project Livin värejä, jotka ovat sininen, keltainen ja punainen. Korvien tulee olla ommeltu huopakankaasta ja sisältää yhden punaisen ja yhden sinisen päällipuolen sekä keltaiset alapuolet. Kaavan voit ladata täältä.

NEULO SUKKIA

Project Liv -sukat on suunnitellut Benita Stenlund, ja ne saa mielellään neuloa Project Livin väreissä (sininen, keltainen ja punainen).

5. OSTA TUOTTEITAMME

Ostamalla tuotteitamme tuet toimintaamme. Tuotteita pystyy ostamaan webshopistamme.

Tuotteita voi myös ostaa Bothnia Apteekista Isokadulla Pietarsaaressa sekä konttoreistamme Otto Malminkatu 13:sta Pietarsaaressa sekä Vaasan konttoriltamme Raastuvankatu 21:stä.

6. RYHDY AUTTAVAKSI KÄDEKSI

Oletko kiinnostunut tekemään käytännön asioita Project Livin hyväksi? Me autamme kaikkia pitkäaikaissairaita lapsia diagnoosista huolimatta, niin syöpäsairauksia, elinsiirtopotilaita kuin diabetesta, anoreksiaa ja psyykkisiä sairauksia sairastavia. Kun lapsi sairastuu tulee sairaudesta koko perheen sairaus – siksi haluamme panostaa myös sisaruksiin ja vanhempiin.

Omaatko jonkin tietyn taidon, josta uskot olevan meille apua? Liity mielellään lämpimään ja sydämelliseen toimintaamme! Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@projectliv.fi ja kerro kuka olet ja millä tavoin juuri sinä toivot pystyväsi auttamaan. Otamme yhteyttä sinuun kun tarvitsemme apuasi!

7. LIV LAATIKOSSA

Pietarsaarelaisprofiili Antti Koivukangas keksi ajatuksen elvyttää eloon pohjalaisperinteen ”Ootko käyny laatikolla?” ts. kuntolaatikolla käymisen. Koivukangas kehitti yhdessä meidän kanssamme kampanjan ”LIV laatikossa”. Vedä siis urheilujalkineet jalkaasi ja haasta itsesi käymään kuntolaatikoillammme. Kun olet saapunut laatikolle voit esim. lahjoittaa 1 €:n yhdistyksellemme lähettämällä tekstiviestin 1 E LIV numeroon 16588. Voit myös haastaa itsesi kymmenellä kerralla ja sen jälkeen maksaa suuremman summan. Kirjoita mielellään nimesi laatikkoon, niin olet mukana arvonnassamme!

Lahjoitusvaihtoehdot LIV laatikossa:

Lahjoita 1 €, lähettämällä tekstiviestin 1E LIV numeroon 16588

Lahjoita 5 €, lähettämällä tekstiviestin 5E LIV numeroon 16588

Lahjoita 10€ lähettämällä tekstiviestin 10E LIV numeroon 16588

Lahjoita 20€ lähettämällä tekstiviestin 20E numeroon 16588

Lahjoita 30€ lähettämällä tekstiviestin 30E numeroon 16588

Lahjoita 40€ lähettämällä 40E LIV numeroon 16588.

Lupanumero: RA/2018/807

Luvan voimassaolokausi: 15.12.2018-14.2.2020 (lupa koskee koko maata Ahvenanmaata lukuunottamatta) Älä unohda ottaa valokuvaa itsestäsi Selfie-kyltin kanssa! Tägää itsesi mielellään: #Livilådan #HarduvaritillLIVlåådo? #tobringbackalostsmile #projectliv14. Yritykset voivat myös investoida ”Kuntokuukauteen”. 100 eurolla pystyy tekemään kuukausisopimuksen Project Livin kanssa. Yritys voi myös investoida omaan ”LIV laatikossa” -laatikkoon, jonka voi asettaa esim. yrityksen sisäänkäynnin yhteyteen. 500 eurolla saa oman erikoisvalmistetun laatikon ja merkinnän karttaamme. Selfie-kylttiin on myös mahdollisuus saada yrityksen logo. Ottakaa yhteyttä niin kerromme miten yrityksenne saa näkyvyyttä!

MISSÄ LAATIKOT SIJAITSEVAT?

LAATIKKO 1 – PIETARSAARI Täältä löydät laatikkomme Luodon ja Pietarsaaren rajamailta, Svanen leirintäalueen läheisyydestä.

LAATIKKO 2 – PIETARSAARI Täältä löydät laatikkomme yrityksen Uniflex läheisyydestä Kirkkorannankadulta Kirkkorannassa.

LAATIKKO 3 – PIETARSAARI Täällä löydät laatikkomme Vanhasta satamasta Pietarsaaressa.

LAATIKKO 4 – PIETARSAARI Täällä löydät laatikkomme Fäbodan Cafe´& Kitchen:ssä.

LAATIKKO 5 – NORRVALLA Täällä löydät laatikkomme Norrvallan urheiluinstituutissa.

LAATIKKO 6 – VAASA Täällä löydät laatikkomme Pilvilammelta Vaasassa.

8. LEVITÄ SANOMAA!

Voit tukea meitä myös tykkäämällä ja seuraamalla sivujamme Facebookissa ja Instagramissa. Meistä tykkääminen ja tukeminen sosiaalisessa mediassa on myös yksi konkreettinen tapa auttaa toimintaamme eteenpäin!

Löydät meidät seuraavista foorumeista:

Facebook
Instagram
Youtube
Soundcloud

Seuraa mielellään meitä!