Tue ja auta meitä

Tue toimintaamme, jotta mahdollisimman moni lähimmäinen saisi konkreettisen avun elämänsä rankimman ajanjakson aikana. Project livin toimintaa voi tukea hyvin monin eri tavoin.

Voit auttaa meitä unelmien toteuttamisessa sekä tuen kehittämisessä kaikkein haavoittuvaisimmille. Tukemalla toimintaamme luot enemmän iloa ja turvallisuudentunnetta pitkäaikaissairaille lapsille ja heidän perheilleen lapsen diagnoosista huolimatta. Olemme äärettömän kiitollisia kaikesta saamastamme avusta.

1. YRITYKSET- TULKAA MUKAAN YHDISTYKSEMME YLPEÄKSI VUOSIJÄSENEKSI!

Etsimme jatkuvasti pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita ja tarjoamme yrityksille meitä tukevaa vuosijäsenyyttä. Jäsenyys tarkoittaa sitä, että pohdimme kanssanne sopivaa win-win-yhteistyötä. Teille tarjotaan Project liv:n oveen tai ikkunaan asennettavaa yhteistyötarraa sekä Project liv:n logoa kotisivuillenne merkiksi yhteistyöstä. Lisätietoa toiminnastamme toimitetaan teille esim. jäsenkirjeemme avulla sähköpostitse. Jäsenyys maksaa 600 €/vuosi. Yrityksen vuosijäsenyys

Nina Brännkärr-Friberg: "It's cool to care"
 
Ylpeitä yritysjäseniämme ovat:
Alumade, Aveo Bygg, Fluid-Bag, Gambit Group, Jakosäck, JNT, LMI Finland, Orapac, Tikkiteam, Herrfors Oy, Trivsel/Omsorg, Wasaline, Prevex, Multitronic, Scandic trans, Häggblom Motorsport Finland, Truckshop Häggblom Oy, TM-Teema Oy, Rautamo Wheel Fashion, Aroma, Segermarketing, Nooga Oy ja Corpi Oy.

2.RYHDY TUKIJÄSENEKSEMME

Project Livin tukijäsenmaksu on 30 € vuodessa. Ryhdyt helposti tukijäseneksi maksamalla 30 € tilinumeroomme FI76 1113 3000 6201 91,NDEAFIHH. Tilinhaltija: PROJECT LIV ry.

Muista maksaessasi kirjoittaa nimesi ja yhteystietosi viestikenttään. Saat jäsenkirjeemme kahdesti vuodessa mikäli maksun yhteydessä ilmoitat myös sähköpostiosoitteesi. Jäsenkirjeessä kerrotaan mitä yhdistyksessä sillä hetkellä on meneillään. Tällä hetkellä meillä on 700 jäsentä.

Ryhdy tukijäseneksemme.3. ANNA KERTALAHJOITUS

Voit myös tukea toimintaamme lahjoittamalla vapaaehtoisen summan tilinumeroomme: FI76 1113 3000 6201 91, NDEAFIHH

Tilinhaltija: PROJECT LIV ry. Kirjoita mielellään pieni tervehdys viestikenttään – tulemme viesteistä joka kerta yhtä iloisiksi!
Varainkeruulupanumero: RA/2018/807
Varainkeruulupa voimassa: 15.12.2018-14.12.2020
Yhdistyksellä on voimassaoleva varainkeruulupa koko maassa Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Luvanantaja: Poliisihallitus, Luvanottaja: Project Liv ry.

Voit myös tukea toimintaamme lahjoittamalla summan Mobilepayn kautta. Siinä tapauksessa käytä numeroa 89556.

Kerätyt varat käytetään seuraavanlaisesti: Yhdistyksen tavoitteena on tehdä pitkäaikaissairaiden lasten, sisarusten ja vanhempien, mutta myös hoitohenkilökunnan arjesta parempaa. Kerätyt varat käytetään unelmapäivien järjestämiseen, mutta myös sairaalaosastojen piristämiseen.

Osa varoista menee myös podcastien tekemiseen, joiden tavoitteena on tukea pitkäaikaissairaita lapsia ja heidän perheitään, osa varoista menee myös pitkäaikaissairaista lapsista kertovien luentojen järjestämiseen. Varat voidaan myös käyttää kantasolurekisterin markkinoimiseen sekä sairaaloihin tarkoitetun infomateriaalin käännöstyöhön. Saamme usein lahjoituksia koululuokilta, työtiimeiltä tai yhdistyksiltä, jotka haluavat olla mukana tukemassa toimintaamme. Mikäli itse innostut järjestämään keräyksen esim. syntymäpäivän tai muun juhlan yhteydessä, ota tuolloin yhteyttä yhdistyksen puheenjohtajaan Nina Brännkärr-Fribergiin (nina@projectliv.fi +358 40 586 0104)

4. RYHDY AUTTAVAKSI KÄDEKSI

Oletko kiinnostunut tekemään käytännön asioita Project Livin hyväksi? Me autamme kaikkia pitkäaikaissairaita lapsia diagnoosista huolimatta, niin syöpäsairauksia, elinsiirtopotilaita kuin diabetesta, anoreksiaa ja psyykkisiä sairauksia sairastavia. Kun lapsi sairastuu tulee sairaudesta koko perheen sairaus – siksi haluamme panostaa myös sisaruksiin ja vanhempiin.

Omaatko jonkin tietyn taidon, josta uskot olevan meille apua? Liity mielellään lämpimään ja sydämelliseen toimintaamme! Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@projectliv.fi ja kerro kuka olet ja millä tavoin juuri sinä toivot pystyväsi auttamaan. Otamme yhteyttä sinuun kun tarvitsemme apuasi!5. FJUULAA PROJECT LIV:n hyväksi 

Fjuul on yrityksiä kohtaan kohdistettu terveyssovellus. Yhteiset haasteet motivoivat kaikkia liikkumaan. Haasteet voivat olla yksilöllisiä tai yhteisiä, ja fjuulata voi myös hyväntekeväisyyttä varten. Fjuul vahvistaa työyhteisön yhteenkuuluvuudentunnetta ja auttaa henkilökuntaa voimaan paremmin digitalisoidun työpaikkaliikunnan avulla.

6. LIV LAATIKOSSA

Pietarsaarelaisprofiili Antti Koivukangas keksi ajatuksen elvyttää eloon pohjalaisperinteen ”Ootko käyny laatikolla?” ts. kuntolaatikolla käymisen. Koivukangas kehitti yhdessä meidän kanssamme kampanjan ”LIV laatikossa”. Vedä siis urheilujalkineet jalkaasi ja haasta itsesi käymään kuntolaatikoillamme. Kun olet saapunut laatikolle voit esim. lahjoittaa 1 €:n yhdistyksellemme lähettämällä tekstiviestin 1 E LIV numeroon 16588. Voit myös haastaa itsesi kymmenellä kerralla ja sen jälkeen maksaa suuremman summan. Kirjoita mielellään nimesi laatikkoon, niin olet mukana arvonnassamme!

Lahjoitusvaihtoehdot LIV laatikossa:

Lahjoita 1 €, lähettämällä tekstiviestin 1E LIV numeroon 16588
Lahjoita 5 €, lähettämällä tekstiviestin 5E LIV numeroon 16588
Lahjoita 10€ lähettämällä tekstiviestin 10E LIV numeroon 16588
Lahjoita 20€ lähettämällä tekstiviestin 20E numeroon 16588
Lahjoita 30€ lähettämällä tekstiviestin 30E numeroon 16588
Lahjoita 40€ lähettämällä 40E LIV numeroon 16588.

Lupanumero: RA/2018/807

Luvan voimassaolokausi: 15.12.2018-14.12.2020 (lupa koskee koko maata Ahvenanmaata lukuunottamatta) Älä unohda ottaa valokuvaa itsestäsi Selfie-kyltin kanssa! Tägää itsesi mielellään: #Livilådan #HarduvaritillLIVlåådo? #tobringbackalostsmile #projectliv14. Yritykset voivat myös investoida ”Kuntokuukauteen”. 100 eurolla pystyy tekemään kuukausisopimuksen Project Livin kanssa. Yritys voi myös investoida omaan ”LIV laatikossa” -laatikkoon, jonka voi asettaa esim. yrityksen sisäänkäynnin yhteyteen. 500 eurolla saa oman erikoisvalmistetun laatikon ja merkinnän karttaamme. Selfie-kylttiin on myös mahdollisuus saada yrityksen logo. Ottakaa yhteyttä niin kerromme miten yrityksenne saa näkyvyyttä!

MISSÄ LAATIKOT SIJAITSEVAT?

LAATIKKO 1 – PIETARSAARI Täältä löydät laatikkomme Luodon ja Pietarsaaren rajamailta, Svanen leirintäalueen läheisyydestä.

LAATIKKO 2 – PIETARSAARI Täältä löydät laatikkomme yrityksen Uniflex läheisyydestä Kirkkorannankadulta Kirkkorannassa.

LAATIKKO 3 – PIETARSAARI Täällä löydät laatikkomme Vanhasta satamasta Pietarsaaressa.

LAATIKKO 4 – PIETARSAARI Täällä löydät laatikkomme Fäbodan Cafe´& Kitchen:ssä.

LAATIKKO 5 – NORRVALLA Täällä löydät laatikkomme Norrvallan urheiluinstituutissa.

LAATIKKO 6 – VAASA Täällä löydät laatikkomme Pilvilammelta Vaasassa.


7. LEVITÄ SANOMAA!

Voit tukea meitä myös tykkäämällä ja seuraamalla sivujamme Facebookissa ja Instagramissa. Meistä tykkääminen ja tukeminen sosiaalisessa mediassa on myös yksi konkreettinen tapa auttaa toimintaamme eteenpäin!

Löydät meidät seuraavista foorumeista:

Facebook
Instagram
Vimeo
Youtube
Soundcloud

Seuraa mielellään meitä!