Tue ja auta meitä

Tue toimintaamme, jotta mahdollisimman moni lähimmäinen saisi konkreettisen avun elämänsä rankimman ajanjakson aikana. Project livin toimintaa voi tukea hyvin monin eri tavoin.

Voit auttaa meitä unelmien toteuttamisessa sekä tuen kehittämisessä kaikkein haavoittuvaisimmille. Tukemalla toimintaamme luot enemmän iloa ja turvallisuudentunnetta pitkäaikaissairaille lapsille ja heidän perheilleen lapsen diagnoosista huolimatta. Olemme äärettömän kiitollisia kaikesta saamastamme avusta.

1. YRITYKSET- TULKAA MUKAAN YHDISTYKSEMME YLPEÄKSI VUOSIJÄSENEKSI!

Etsimme jatkuvasti pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita ja tarjoamme yrityksille meitä tukevaa vuosijäsenyyttä. Jäsenyys tarkoittaa sitä, että pohdimme kanssanne sopivaa win-win-yhteistyötä. Teille tarjotaan Project liv:n oveen tai ikkunaan asennettavaa yhteistyötarraa sekä Project liv:n logoa kotisivuillenne merkiksi yhteistyöstä. Lisätietoa toiminnastamme toimitetaan teille esim. jäsenkirjeemme avulla sähköpostitse. Jäsenyys maksaa 600 €/vuosi. Yrityksen vuosijäsenyys 

Mikroyrityksen vuosijäsenyys maksaa 150€/vuosi.

Nina Brännkärr-Friberg: "It's cool to care"
 
Ylpeitä yritysjäseniämme ovat:

AlumadeAveo Bygg - Bergvik, Fluid-Bag, Gambit, Jakosäck, JNT, LMI FINLAND OY, Orapac, Tikkiteam, Herrfors, Trivsel/Omsorg, Wasaline, Prevex, Multitronic, Scandic Trans, Häggblom Motorsport Finland, Truckshop Häggblom Oy ja TM-Teema Oy.

Rautamo Wheel Fashion, Aroma, SegerMarketing, Nooga Ab Oy, CorpiAndelslaget Närpes Grönsaker, Stedox, Löfs Ab Oy, Cambridge Ohjelma, Hilding Anders Finland Oy, B-Lax rör,  Altumgrove, J Blomqvist Öppet Bolag, Massör Johanna Hjulfors, Du&Vi, Transport Österberg ja Nykarleby Saneringstjänst Ab Knuts.

Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Solvex, Sara Kåll-Fröjdö, Jake Rakennus Bygg Oy, BTB Transformers, Nummelins Kyl & Värme Service Ab, NCESvanfield Oy,  VS Fix AbHR Partner Oy, Beroia BokföringFoamTech Ab, NorlicKronqvist Yhtiöihin Ab OySähköpalvelu Walberg Vaasa Ab OySnellmanin Lihanjalostus ja Bodenbox.

Lilla Syateljen, Ab AXIA Security Services, Magasin 167, Preprint, Easy fit RoyalBlomtorget ja Björkskog Bygg & Målarservice

2.RYHDY TUKIJÄSENEKSEMME

Project Livin tukijäsenmaksu on 30 € vuodessa. Ryhdyt helposti tukijäseneksi maksamalla 30 € tilinumeroomme FI76 1113 3000 6201 91,NDEAFIHH. Tilinhaltija: PROJECT LIV ry.

Muista maksaessasi kirjoittaa nimesi ja yhteystietosi viestikenttään. Saat jäsenkirjeemme kahdesti vuodessa mikäli maksun yhteydessä ilmoitat myös sähköpostiosoitteesi. Jäsenkirjeessä kerrotaan mitä yhdistyksessä sillä hetkellä on meneillään. Tällä hetkellä meillä on 700 jäsentä.

Ryhdy tukijäseneksemme.3. RYHDY TUOTTEIDEMME JÄLLEENMYYJÄKSI

Tahdotko auttaa toimintaamme myymällä tuotteitamme pro-bono? Ota yhteyttä nina@projectliv.fi tai 040-5860104 niin kerromme lisää.

Jälleenmyyjiämme ovat:

Apotek:
- Olo-apteekki Bothnia Pietarsaari
-Uudenkaarlepyyn apteekki
-Maalahden Apteekki
-Vaasan keskusapteekki ja
-Hansatorin Apteekki

- Luckan, Helsinki, Turku ja Kokkola
- Verket, Vaasa


4. ANNA KERTALAHJOITUS

Voit myös tukea toimintaamme lahjoittamalla vapaaehtoisen summan tilinumeroomme: FI76 1113 3000 6201 91, NDEAFIHH

Tilinhaltija: PROJECT LIV ry. Kirjoita mielellään pieni tervehdys viestikenttään – tulemme viesteistä joka kerta yhtä iloisiksi!
Varainkeruulupanumero: RA/2020/846
Yhdistyksellä on voimassaoleva varainkeruulupa koko maassa Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Luvanantaja: Poliisihallitus, Luvanottaja: Project Liv ry.

Voit myös tukea toimintaamme lahjoittamalla summan Mobilepayn kautta. Siinä tapauksessa käytä numeroa 89556.

Kerätyt varat käytetään: 

- unelmapäivien järjestämiseen pitkäaikaissairaille lapsille ja heidän perheilleen sekä pitkäaikaissairaiden vanhempien perheille

- unelma- ja kulttuuritapahtumien järjestämiseen monelle pitkäaikaissairaalle lapselle samanaikaisesti

- iloisempien sairaalaympäristöjen luomiseen käyttäen värikästä sisustuskonseptiamme

- erilaisten Suomen sairaaloissa potilaille tarjottavien pakkausten tuottamiseen ja toimittamiseen

- luentoihin pitkäaikaissairaista lapsista ja heidän tilanteestaan

- yksittäisiin, kertaluontoisiin asioihin jotka tuovat enemmän iloa perheiden arkeen! 

Saamme usein lahjoituksia koululuokilta, työtiimeiltä tai yhdistyksiltä, jotka haluavat olla mukana tukemassa toimintaamme. Mikäli itse innostut järjestämään keräyksen esim. syntymäpäivän tai muun juhlan yhteydessä, ota tuolloin yhteyttä yhdistyksen puheenjohtajaan Nina Brännkärr-Fribergiin (nina@projectliv.fi +358 40 586 0104)


5. RYHDY AUTTAVAKSI KÄDEKSI

Oletko kiinnostunut tekemään käytännön asioita Project Livin hyväksi? Me autamme kaikkia pitkäaikaissairaita lapsia diagnoosista huolimatta, niin syöpäsairauksia, elinsiirtopotilaita kuin diabetesta, anoreksiaa ja psyykkisiä sairauksia sairastavia. Kun lapsi sairastuu tulee sairaudesta koko perheen sairaus – siksi haluamme panostaa myös sisaruksiin ja vanhempiin.

Omaatko jonkin tietyn taidon, josta uskot olevan meille apua? Liity mielellään lämpimään ja sydämelliseen toimintaamme! Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@projectliv.fi ja kerro kuka olet ja millä tavoin juuri sinä toivot pystyväsi auttamaan. Otamme yhteyttä sinuun kun tarvitsemme apuasi!


6. OMA KERÄYS

Tahtoisitko järjestää rahakeräyksen esim. syntymäpäivän tai häiden yhteydessä tai kunnioittaa poismennyttä varainkeruun muodossa?

Ota siinä tapauksessa mielellään yhteyttä: nina@projectliv.fi niin kerromme lisää. 


7.LIV HELMET

 Eihän sinulta ole mennyt ohi se, että värikkäät helmirannekorut ovat nyt suosittuja? Tahdotko olla mukana helmeilemässä meille koruja? Valmistukseen voivat osallistua niin pienet kuin suuretkin auttavat kädet eikä ole myöskään väliä osallistutko tehtävään yksityishenkilönä tai esim. koululuokan kanssa. Valmistusohjeet ja kaiken materiaalin saat meiltä. Valmiit tuotteet myydään yhdistyksemme toiminnan hyväksi. Ota yhteyttä susanna@projectliv.fi mikäli kiinnostuit!


8. LIV LAATIKOSSA

Pietarsaarelaisprofiili Antti Koivukangas keksi ajatuksen elvyttää eloon pohjalaisperinteen ”Ootko käyny laatikolla?” ts. kuntolaatikolla käymisen. Koivukangas kehitti yhdessä meidän kanssamme kampanjan ”LIV laatikossa”. Vedä siis urheilujalkineet jalkaasi ja haasta itsesi käymään kuntolaatikoillamme. Kun olet saapunut laatikolle voit esim. lahjoittaa 1 €:n yhdistyksellemme lähettämällä tekstiviestin 1 E LIV numeroon 16588. Voit myös haastaa itsesi kymmenellä kerralla ja sen jälkeen maksaa suuremman summan. Kirjoita mielellään nimesi laatikkoon, niin olet mukana arvonnassamme!

Lahjoitusvaihtoehdot LIV laatikossa:

Lahjoita 1 €, lähettämällä tekstiviestin 1E LIV numeroon 16588
Lahjoita 5 €, lähettämällä tekstiviestin 5E LIV numeroon 16588
Lahjoita 10€ lähettämällä tekstiviestin 10E LIV numeroon 16588
Lahjoita 20€ lähettämällä tekstiviestin 20E numeroon 16588
Lahjoita 30€ lähettämällä tekstiviestin 30E numeroon 16588
Lahjoita 40€ lähettämällä 40E LIV numeroon 16588.

Älä unohda ottaa valokuvaa itsestäsi Selfie-kyltin kanssa! Tägää itsesi mielellään: #Livilådan #HarduvaritillLIVlåådo? #tobringbackalostsmile #projectliv14. Yritykset voivat myös investoida ”Kuntokuukauteen”. 100 eurolla pystyy tekemään kuukausisopimuksen Project Livin kanssa. Yritys voi myös investoida omaan ”LIV laatikossa” -laatikkoon, jonka voi asettaa esim. yrityksen sisäänkäynnin yhteyteen. 500 eurolla saa oman erikoisvalmistetun laatikon ja merkinnän karttaamme. Selfie-kylttiin on myös mahdollisuus saada yrityksen logo. Ottakaa yhteyttä niin kerromme miten yrityksenne saa näkyvyyttä!

MISSÄ LAATIKOT SIJAITSEVAT?

LAATIKKO 1 – PIETARSAARI Täältä löydät laatikkomme Luodon ja Pietarsaaren rajamailta, Svanen leirintäalueen läheisyydestä.

LAATIKKO 2 – PIETARSAARI Täältä löydät laatikkomme yrityksen Uniflex läheisyydestä Kirkkorannankadulta Kirkkorannassa.

LAATIKKO 3 – PIETARSAARI Täällä löydät laatikkomme Vanhasta satamasta Pietarsaaressa.

LAATIKKO 4 – PIETARSAARI Täällä löydät laatikkomme Fäbodan Cafe´& Kitchen:ssä.

LAATIKKO 5 – NORRVALLA Täällä löydät laatikkomme Norrvallan urheiluinstituutissa.

LAATIKKO 6 – VAASA Täällä löydät laatikkomme Pilvilammelta Vaasassa.9. LEVITÄ SANOMAA!

Voit tukea meitä myös tykkäämällä ja seuraamalla sivujamme Facebookissa ja Instagramissa. Meistä tykkääminen ja tukeminen sosiaalisessa mediassa on myös yksi konkreettinen tapa auttaa toimintaamme eteenpäin!

Löydät meidät seuraavista foorumeista:

Facebook
Instagram
Vimeo
Youtube
Soundcloud

Seuraa mielellään meitä!