Collecting smiles, taustaa

Kun kirjamme ”Leikkiä, askartelua ja ruokaa” ilmestyi vuonna 2016, oli ajatuksenamme kirjan ohessa myös luoda virtuaalisen vinkkipankin pitkäaikaissairaille lapsille. Vinkkipankin tarkoituksena oli toimia tylsien päivien iloksi. Huikean työtahtimme johdosta vinkkipankin toteuttaminen kuitenkin joutui melko alas tehtävälistallamme kunnes sitten tuli vuosi 2020 ja se päivä, jolloin koronavirus pisti koko maailmamme päälaelleen ja jokaisen joustavuutta ja luovuutta koeteltiin. Toimintaamme jouduttiin muuttamaan tarpeiden ja sallimusten mukaan.

Keräsimme yhteen ajatuksia ja ideoita muutaman päivän ajan. Lähdimme ottamaan yhteyttä auttaviin käsiin, ja yhtäkkiä saimme mukaamme urheilijoita, askartelijoita, ruokaprofiileja sekä kulttuurityöntekijöitä ympäri maan. Gambitin koodaajat olivat niin joustavia, että tuskin ehdimme edes silmiämme räpäyttää ennen kuin foorumi Project liv -collecting smiles oli luotu kotisivuillemme. Tässä foorumissa voi sekä antaa että vastaanottaa hymyjä. Hymy – jota meidän kaikkein tulee jakaa eteenpäin, yhdessä! Ja koronaviruksen laannuttua olemme valmiiksi luoneet korvaamattoman ideapankin niille lapsille, jotka jatkavat eristyksissä elämistä! Kiitokset kaikille tukijoillemme avustanne!

 Tarvitsemme apuasi!:

Me rakennamme tätä foorumia yhdessä.

Onko teillä hauskoja ideoita, joita haluaisitte jakaa?

Voisiko tehtävän suorittaminen toimia osana kotiopetusta?

Onko sinulla erityistaito, jonka mielelläsi jakaisit muiden kanssa? Tai onko sinulla lempiresepti, -askarteluidea tai -vitsi, jonka haluaisit kertoa!?

Tee koti- tai sairaalavideo, jonka pituus on max. 1-2 min. pitkä ja jossa teette jotain hauskaa kuten leivotte, laulatte, liikutte tai leikitte jotain leikkiä yhdessä. Lähetä video osoitteeseen: info@projectliv.fi tai puhelinnumerolla 040-1306470 (WhatsApp)