Det ska vara liv så länge liv finns. 

Varför måste sjukhusen vara så vita? Med hjälp av partypacks och andra sjukhuskit, väggdekorationer, färgglada inredningar och andra små medel piffar vi upp vårdmiljöer och gör sjukhusen lite mera livfyllda.

I dag känner många igen Project livs färger. Vi har en stark grafisk profil som alla barn enkelt ska känna igen. Vi vill att alla ska förknippa färg och form med glädje, spänning och överraskningar. Det ger en känsla av trygghet och glädje i vardagen.  Att inspirera till lek och stoj är viktigt också när man är sjuk.


Vi vill också vara en trygghetsfaktor genom hela vårdkedjan. Därför samarbetar Project liv med hela vårdkedjan börjandes med Räddningsverken i Finland och ambulanserna, med takklistermärken och mjuka tyghundar. Vi samarbetar med akutmottagningar, barnavdelningar och hemsjukvården. Genom det vill vi skapa en kontinuitet för barnet. På sjukhusen återfinns färgerna och formerna i sjukhusinredningen och väggdekorationer som barnet själv kan pynta väggarna i sitt patientrum med. 

Jobbar du inom barnsjukvården? Du kan enkelt beställa alla våra produkter till sjukvården via webshopen eller ta direkt kontakt till susanna@projectliv.fi så funderar vi tillsammans ut de bästa lösningarna.

Vår Liv-kit serie omfattar idag följande:

  • Partypacks (för barn som firar sin födelsedag på sjukhus)
  • Högtids pysselkit (ges i samband med årets högtider)
  • Parentskit (för föräldrar som kommer in akut med sitt barn och saknar egna tillhörigheter)
  • You made it- kit (för barn som genomgått en extra svår behandling eller åtgärd)
  • Prematurkit (för nyblivna föräldrar till en liten prematur)

Utöver dessa har vi även andra produkter som passar sjukvården!

Vill du veta mer om LIV i Vården?
Ta genast kontakt så berättar vi mer!

Susanna Back
Ansvarig för LIV i vården
susanna@projectliv.fi
+358 40 1306 470