Genom att stöda vår verksamhet skapar du mer glädje och trygghet i vardagen för långtidssjuka barn och deras familjer, oberoende av barnets diagnos.

Vi arbetar utgående från en liten organisation med mottot att alltid idka KONKRET VERKSAMHET till förmån för BARNEN och FAMILJERNA. En verksamhet med hjärtat, med barnasinnet, med passion och med gyllene regeln som måttstock.

Det finns många sätt att vara med och stöda Project livs verksamhet. Här presenterar vi de främsta:


1). DONERA EN SLANT

Nu är det juletider och vad passar väl bättre än att donera en slant till Project livs arbete bland långtidssjuka barn! Varför inte DONERA DIREKT via (webshopen) till trevligare sjukhus vistelser eller till en guldkant på en drömdag?

Väljer ni att göra på detta sätt får ni som tack Project livs tackkort med jultema som ni kan överräcka istället för julklapp åt era vänner.


Du kan också stöda oss genom att donera en valfri summa via kontonumret: FI76 1113 3000 6201 91, NDEAFIHH kontoinnehavare: PROJECT LIV RF. 


Tillståndsnummer: RA/2016/891
Tillståndet i kraft under perioden: 15.122016-14.12.2018.
Föreningen har penninginsamlingstillstånd för hela landet med undantag av Åland.
Tillståndsgivare: Polisstyrelsen
Tillståndstagare: Project liv rf 

Användningsändamål för de insamlade medlen:
Föreningens syfte är att göra ett bättre vardagsliv för långtidssjuka barn, syskon föräldrar samt personal på de vårdande sjukhusen.

De insamlade medlen används för att:
- skapa drömdagar för långtidssjuka barn och deras familjer
- skapa gladare och trivsammare sjukhusmiljöer( leksaker och materialanskaffningar samt kostnader som gäller underhållning för de små patienterna)
- skapa podcasts som stöder långtidssjuka barn och deras familj
- föreläsningar om långtidssjuka barn och deras situation
översättningsarbeten av infomaterial som delas ut på sjukhus
Pengar kan också användas för verksamhet där stamcellsregistret görs mer känt.

Vid frågor eller önskemål angående insamling för FÖDELSEDAGAR eller DYLIKT ta kontakt med vår styrelseordförande Nina Brännkärr-Friberg, nina@projectliv.fi, +358 40 586 0104


2) BLI EN STÖDJANDE MEDLEM 

Medlemsavgiften för medlemmar i Project liv innevarande år är 20 €/person. Du kan behändigt bli medlem genom att sända e-post till adressen info@projectliv.fi var namn, adress, e-post och födelseårtal framgår. Genom att uppge din mailadress vid inbetalningen får du två gånger i året ett medlemsbrev där vi berättar om vår verksamhet.

3.) KÖP VÅRA PRODUKTER

Genom att köpa våra produkter stöder du på samma gång var verksamhet. Produkterna finns tillgängliga via vår webshop och för er som bor i trakten av Jakobstad kan produkterna köpas direkt från Bothnia Apotek på storgatan i Jakobstad, eller via vårt kontor (öppet måndag-torsdag)  

4.) ANMÄL DIG TILL VÅRT REGISTER AV HJÄLPANDE HÄNDER

Är du intresserad av att vara med och göra något praktiskt förProject liv? Har du något kunnande som eventuellt kunde vara till hjälp för oss? Sänd ett mail till oss på info@projectliv.fi och berätta om vem du är och hur just du kunde/önskar hjälpa till. Då ett behov uppkommer på just det området, tar vi kontakt med dig.


5.) SPRID BUDET OM VÅR VERKSAMHET

Du kan följa vår verksamhet på de sociala medierna såsom Facebook och instagram: projectliv14 och här på vår hemsida. GILLA och DELA så sprider du budet om vad vi har på gång!