Genom att stöda vår verksamhet skapar du mer glädje och trygghet i vardagen för långtidssjuka barn och deras familjer, oberoende av barnets diagnos.

Vi arbetar utgående från en liten organisation med mottot att alltid idka KONKRET VERKSAMHET till förmån för BARNEN och FAMILJERNA. En verksamhet med hjärtat, med barnasinnet, med passion och med gyllene regeln som måttstock.

Det finns många sätt att vara med och stöda Project livs verksamhet. Här presenterar vi de främsta:

1. BLI EN STÖDJANDE MEDLEM 

Medlemsavgiften för stödjande medlemmar i Project liv rf. är 30 €/person.

Du kan behändigt bli medlem genom att betala in 30€ till vårt kontonummer FI76 1113 3000 6201 91. Kom ihåg att sätta namn och kontaktuppgifter i meddelandefältet. Genom att uppge din mailadress vid inbetalningen får du två gånger i året ett medlemsbrev där vi berättar om vår verksamhet.

2. DONERA EN SLANT

Du kan också stöda oss genom att donera en valfri summa via kontonumret: FI76 1113 3000 6201 91, NDEAFIHH kontoinnehavare: PROJECT LIV RF. Sätt gärna en liten hälsning i meddelandefältet. Det blir vi alltid glada av :).

Tillståndsnummer: RA/2018/807
Tillståndet i kraft under perioden: 15.12.2018-14.2.2020
Föreningen har penninginsamlingstillstånd för hela landet med undantag av Åland.
Tillståndsgivare: Polisstyrelsen
Tillståndstagare: Project liv rf 

Användningsändamål för de insamlade medlen:
Föreningens syfte är att göra ett bättre vardagsliv för långtidssjuka barn, syskon föräldrar samt personal på de vårdande sjukhusen.

De insamlade medlen används för att:
- skapa drömdagar för långtidssjuka barn och deras familjer
- skapa gladare och trivsammare sjukhusmiljöer( leksaker och materialanskaffningar samt kostnader som gäller underhållning för de små patienterna)
- skapa podcasts som stöder långtidssjuka barn och deras familj
- föreläsningar om långtidssjuka barn och deras situation
översättningsarbeten av infomaterial som delas ut på sjukhus
Pengar kan också användas för verksamhet där stamcellsregistret görs mer känt.

Vid frågor eller önskemål angående insamling för FÖDELSEDAGAR eller DYLIKT ta kontakt med vår styrelseordförande Nina Brännkärr-Friberg, nina@projectliv.fi, +358 40 586 0104

3. VILL DU HJÄLPA TILL ATT SY VÅRA POPULÄRA PROJECT LIV HUNDAR?

Våra Project LIv hundar har blivit omåttligt populära. Hundarna doneras till ambulanser runtom i Österbotten som i sin tur ger dem vidare till barn som transporteras till sjukhus i vårt Land. Hundarna kan sys av resttyger, men viktigt är att tygen skall ha Project LIvs färger. Öronen skall vara sydda av filttyg och ha en blå yttersida. Det ina innerörat skall vara gult och det andra rött. Exempel på hur våra hundar ser ut hittas på vår Facebook sida. Mönstret kan du ladda ner här:

Mönster

4. VILL DU STICKA VÅRA FINA LIV SOCKOR

Liv sockan är designad av Benita Stenlund och kan gärna stickas i Project Livs färger, gult, blått och rött. 

Mönster

5. KÖP VÅRA PRODUKTER

Genom att köpa våra produkter stöder du på samma gång var verksamhet. Produkterna finns tillgängliga via vår webshop och för er som bor i trakten av Jakobstad kan produkterna köpas direkt från Bothnia Apoteket på Storgatan i Jakobstad, eller via vårt kontor på Otto Malmsgatan 13 (öppet måndag-torsdag).  

6. ANMÄL DIG TILL VÅRT REGISTER AV HJÄLPANDE HÄNDER

Är du intresserad av att vara med och göra något praktiskt förProject liv? Har du något kunnande som eventuellt kunde vara till hjälp för oss? Sänd ett mail till oss på info@projectliv.fi och berätta om vem du är och hur just du kunde/önskar hjälpa till. Då ett behov uppkommer på just det området, tar vi kontakt med dig.


7. SPRID BUDET OM VÅR VERKSAMHET

Du kan också stödja oss genom att gilla och dela våra inlägg på Facebook och Instagram. Att supporta oss på sociala medier är också ett sätt att konkret hjälpa vår verksamhet framåt! Du hittar oss på:

Facebook
Instagram
Soundcloud
YouTube