Project liv wallies

Vi vill att barnen ska kunna pryda väggarna i sjukhusens isoleringsrum och sovsalar med Project liv wallies. Barnen kan skapa sina egna klisterfigurer med bollar, fyrkanter och trianglar. Samtidigt fungerar klistermärkena som en fin del av processen då man får lämna isoleringsrummet och samtidigt dra ner alla figurer som man har omgett sig med!

Kan doneras till sjukhus, fraktkostnad tillkommer.

Mer detaljer

144 objekt

0,00 € inkl. moms

Mer information

Barn gillar alla former av SKATTJAKT. Många resor som har fyllts av kreativa och händelserika upplevelser har ofta resulterat i ett konstaterande att: 

-”Nå det var absolut roligast då vi sökte klistermärkena på olika platser på hotellet. När man riktigt fick räkna och söka dem.”

SÅ roligt i all sin enkelhet!! Dessutom ger figurerna en känsla av hem och trygghet. Man vet att den här figuren har jag ju sett tidigare och kan associera till något roligt och tryggt. 

Project LIV rf. vill med våra wallies, som består av våra figurer, skapa känslan av trygghet och hemtrevnad på sjukhusen. Genom att figurerna finns både på de små och stora sjukhusen, i en korridor från avdelningen till t.ex.röntgen, i ambulansen och på många fler ställen kan vi hjälpa barnen att motarbeta sina rädslor och istället fantisera sig bort till andra platser och söka Project LIVs skatter. 

Dessa figurer kan också pryda väggarna i sjukhusens isoleringsrum och sovsalar. Barnen kan skapa sina egna klisterfigurer med Project LIVs bollar, fyrkanter och trianglar. Samtidigt fungerar klistermärkena som en fin del av processen då man får lämna isoleringsrummet och samtidigt dra ner alla Project LIV figurer som man har omgett sig med. 

Våra wallies finns i två olika alternativ; med mer hållbart lim för permanenta ändamål och med ett lim som enkelt lossnar från väggen.

Project LIV wallies ger glädje & trygghet