Lahjoitukset

Tue meitä

Ryhdy auttavaksi kädeksi

Omaatko jonkin tietyn taidon, josta uskot olevan meille apua? Liity mielellään lämpimään ja sydämelliseen toimintaamme! Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@projectliv.fi ja kerro kuka olet ja millä tavoin juuri sinä toivot pystyväsi auttamaan. Otamme yhteyttä sinuun!

 

Bli volontär

Tervetuloa mukaan tekemään käytännön panostus Project Liville!

LIV koulussa

Kun koulunne aloittaa yhteistyön Project Livin kanssa tulemme mielellämme kertomaan teille yhdistyksen toiminnasta. Käynnin jälkeen on koulun vastuulla saattaa aloitettu projekti loppuun. #itscooltocare
Koulu voi valita yhden tai useamman seuraavista yhteistyömuodoista:


Panttaa elämälle
Koulu kerää tyhjiä pulloja tynnyriin, joka on juuri siihen tarkoitukseen hankittu ja maalattu. Sen jälkeen pullot/tölkit viedään pantattavaksi ja panttirahat lahjoitetaan Project Liville. Kysy lisäinfoa meiltä.


LIV - taksvärkki
Lahjoittakaa koulun taksvärkkikeräys Project Liville. Ilmoittakaa koulunne tai luokkanne osoitteeseen nina@projectliv.fi, niin saatte kaiken tarvitsemanne materiaalin: infovideon, infokirjeen, työnantajalomakkeen ja kiitos-diplomin. Samalla koulu saa oman MobilePay-koodin ja viitenumeron. Voitte itse vapaasti valita sopivan päivän taksvärkille.
 
LIV- kierros
Tapahtuma, jossa juostaan kunniakierros. Kaikki kerätyt varat lahjoitetaan Project Liville. Kysy meiltä lisäinfoa.
 
Ojenna kätesi
Oppilaat saavat työkseen keksiä hyviä tekoja ja sitten dokumentoida ne. Kysy meiltä lisäinfoa.
 
LIV- rannekorut
Talkoot, jossa oppilaat saavat tehdä helmirannekoruja, jotka he joko itse myyvät tai antavat ne Project Liville myytäväksi. Kaikki tulot rannekoruista, riippumatta siitä kuka niitä myy, menevät lyhentämättöminä Project Liville.
 
Project Liv klubi
Voi olla iltapäiväkerhon tyylinen kerho, jossa klubilaiset tapaavat esim. kerran viikossa ja tekevät jonkin panostuksen Project Livin hyväksi: esimerkiksi helmirannekorujen valmistaminen, jotka he sitten itse markkinoivat ja myyvät. Tulot menevät lyhentämättöminä Project Liville.

 

 

Kudo ja ompele


Ompele koiria

Koirat voi ommella jämäpaloista mutta on tärkeää, että kankaassa on Project Livin värit (sininen, punainen ja keltainen). Korvat tulee ommella huopakankaasta ja niiden ulkopinta tulee olla keltainen. Toisen sisäkorvan tulee olla punainen ja toisen sininen. Ottakaa meihin yhteyttä saadaksenne kaavat ja kangaslogot.


Kudo villasukkia
Benita Stenlund on suunnitellut kaavan Project Liv-sukille, joita saa mielellään kutoa Project Livin omissa väreissä (sininen, punainen, keltainen). Otamme mielellämme vastaan myös muita neulottuja erikokoisia villasukkia.


Ompele patalappuja
Voit itse päättää minkälaisia patalapuista tulee, koolla ja värillä ei ole mitään väliä. HUOM! Ota meihin yhteyttä, niin toimitamme tarvittavat kangaslogot, jotka ommellaan kiinni pannulapun reunaan.

Ompele lämpötyyny
Koko 15 x 15 cm. Ompele mielellään iloisissa väreissä. Täytä riisillä. HUOM! Ota meihin yhteyttä, niin toimitamme tarvittavat kangaslogot, jotka ommellaan kiinni riisityynyn reunaan.

Ompele toilettilaukut teineille (tytöille/pojille)
Kiinnostaako sinua olla mukana ompelemassa näitä? Ota meihin yhteyttä, jotta voimme lähettää sinulle tarvittavat kaavat ja kangaslogot.

Virkkaa pikkueläimiä/hahmoja
Voit itse valita värit ja eläimen/hahmon. Otamme kaikki vastaan suurella kiitollisuudella!

Lisäinfoa käynnissä olevista ompeluprojekteista saat ottamalla yhteyttä susanna@projectliv.fi