Luomme yhdessä paremman ja hauskemman arjen

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi 

Katso Project liv video

projectliv allmant ute 2

It's cool to care

Iskulauseella ”to bring back a lost smile” työskentelemme tuodaksemme kadonneet hymyt takaisin. Tänä päivänä haluamme myös innostaa yhteiskuntaa ajattelemaan hyväntekeväisyyttä.  Haluamme tuoda esille sen, että on trendikästä huomioida kanssaihmisiään; ottaa sosiaalista vastuuta. 

Lahjoitukset

Tervetuloa mukaan tekemään käytännön panostus Project Liv:lle. Meillä on monta vaihtoehtoa kouluille, yksityishenkilöille ja yrityksille. Sekä taitoa että palveluita tarvitaan.
Olemme myös avoimia uusille toimintatavoille, ottakaa yhteyttä. KAIKKI VOIVAT TEHDÄ PANOSTUKSEN!                                     #itscooltocare

Tee panostus

Meistä

Meistä

Project Liv ry on yhdistys, joka haluaa tuoda enemmän iloa pitkäaikaissairaiden lasten ja heidän perheiden arkeen sekä lapsille, joiden vanhemmilla on pitkäaikaissairaus.
Tarvitaan joku, joka konkreettisesti tekee työtä tuodakseen enemmän iloa sairaaloihin, joku, joka luo tuo iloa olemiseen parantumisprosessin nopeuttamiseksi sekä joku, joka huolehtii siitä, että saa hoitopalvelut omalla tunnekielellään, äidinkielellä.

Tarinamme

Tiimi

Hallitus 

Advisory group & Ungliv 

Hoitotiimi

Suojelija

Project Liv Arena

Meistä sanottua

“Ennen kuin hänet ehdotettiin unelmapäivään, oli kaikki vaan mustaa, mutta ehdotuksesta saakka on ollut jotain positiivista, mitä odottaa ja se on merkinnyt todella paljon”

Liv Unelmapäivät

-Vanhempi-

Meistä sanottua

”Mistä he tiesivät että rakastan hevosia?"

Liv Unelmat

-Unelmapäivä lapsi-

 

Meistä sanottua

“Project livin lahjoitukset ovat todella tärkeitä meidän lapsipotilaille, heidän vanhemmilleen sekä henkilökunnalle. Niiden avulla voimme vähentää heidän pelkoaan ja tuoda iloa ja toivoa muutenkin vieraassa tilanteessa. Heidän katseensa kun he saavat lahjan-antaa meille kaikille toivoa."


Liv hoitoalalla
-Mia Löfvik, osaston hoitaja, Soite-

 

 

 

"Vanhemmat ovat olleet hyvin otettuja että joku on ajatellut heitä ja ollut samassa tilanteessa. Käsivoide on ollut ihana, kuten yksi äiti sanoi."

Liv hoitotyössä

-Henkilökunta keskolassa-

Meistä sanottua

"Ainoa kivunlievitys mikä minulla oli, oli tarra katossa missä luki LIV!"

Liv hoitoalalla

-ambulanssissa synnyttäjä-

Jaa sanomaamme

Jaa sanomaamme

Voit myös tukea meitä tykkäämällä ja jakamalla julkaisujamme sosiaalisessa mediassa. Tukemalla meitä sosiaalisessa mediassa voit konkreettisesti auttaa toimintaamme. Käytä mielellään seuraavia aihetunnisteita:
#tobringbackalostsmile
#itscooltocare