Mera Färg åt folket!

Se video om Liv i vården

 

Vi kan inte påverka hur barnets sjukhusresa slutar – men vi vill att Det ska vara LIV så länge liv finns. 

Glädje

Med hjälp av sjukhuskit, färgglada inredningar och små roliga detaljer piffar vi upp vårdmiljöer och gör sjukhusen mer livfyllda.
Project livs grafiska profil är färgsprakande och innehåller finurliga mönster som alla barn enkelt känner igen. Spänningen och överraskningarna ger en känsla av trygghet och glädje i sjukhusvardagen.  Liv i vården vill inspirera till lek och stoj!

Trygghet

Project liv är en trygghetsfaktor genom hela vårdkedjan. Vi samarbetar aktivt med räddningsverken i Finland och med i ambulanserna finns våra takklistermärken och mjuka tyghundar. Vi samarbetar med akutmottagningar, barnavdelningar och barnhemsjukvården för att skapa kontinuitet för barnet och familjen. Uppstår ett behov någonstans inom barnsjukvården – då hjälper vi gärna till!

Liv kit serien omfattar

Party packs för barn som firar sin födelsedag på sjukhus
Teen kit för unga med psykisk ohälsa
Parents kit för familjer som kommer in akut till sjukhuset
Tiny Little miracle kit för föräldrar som har fått en för tidigt född baby
You made it kit för barn som genomgått en svår vårdåtgärd
Pyssel kit kring årets högtider


Liv i vården är ett varmt leende i sjukhuskorridoren, en glad överraskning vid patientsängen och en trygg utsträckt hand där behoven finns just nu!

Jobbar du inom barnsjukvården? Du kan enkelt beställa alla våra produkter till sjukvården via webshopen eller ta direkt kontakt så funderar vi tillsammans ut de bästa lösningarna.

 

"Föräldrarna har varit väldigt tagna av att nån har tänkt på dem och varit i samma situation. Handkrämen har varit "ljuvlig" som en mamma uttryckte det!"

Liv i Vården

-Personalen på Nyföddintensiven-

Liv i vården

hund2
DSCF2552ed
MG 4566
Copy of IMG 20220525 154852 01
Partypacks