Carola - Ny kollega på Project Liv

”Jag har alltid brunnit för att stöda och vägleda blivande föräldrar, och nu får jag ta nästa steg.” Carola Nordberg, LIV-koordinator

Carola - Ny kollega på Project Liv

19.5.2024

I början på mars detta år, anställdes Carola Nordberg på Project Liv. Carola är vår nya koordinatior och är även kontorsansvarig för kontoret i Jakobstad. 

”Jag började jobba för Project liv i mars 2024 och är därmed nyast i teamet. Min titel är LIV-koordinator. I praktiken betyder det att jag jobbar med alla tre fokusområden. Jag hjälper till att förbereda drömmar och surprisepaket, packar kit och necessärer och för ut våra grejer till sjukhus och avdelningar. Jag är samtidigt kontorsansvarig i Jakobstad och sköter en del av administrationen, och eftersom jag är intresserad av att producera innehåll och har ett estetiskt öga så föll det sig naturligt att en del arbetstid går till att producera och designa innehåll till vår marknadsföring. 

Till mitt uppdrag hör också att fundera på föreningens framtid. Jag kom in i ett skede när det verkligen bubblar av idéer och det ska bli spännande att få vara en del av utvecklingen. Det är roligt att se att föreningen redan nu är ett känt varumärke i olika sammanhang och jag hoppas att vi kan växa ytterligare. 

Carola Nordberg maj 2024