Vi vill veta vad du tycker om Project Liv!

Vi vill veta vad du tycker om Project Liv!

12.6.2024

Idag vill vi dela med oss av en spännande nyhet – vår enkät för de som har fått en drömdag uppfylld eller en överraskning. Vi vill veta vad du tycker om upplevelsen och hur vi kan förbättra oss ännu mer.

Project Liv har alltid haft en passion för att förverkliga drömmar, oavsett om de är stora eller små. Vi tror på kraften i en uppfylld önskan – den kan ge hopp, styrka och hjälpa hela familjen i tillfriskningsprocessen. Vi vet att drömmar kan slå in, och det är därför vi strävar efter att göra allt möjligt. Att träffa sin idol, resa till en efterlängtad plats, testa en ny hobby eller till och med prova på ett nytt yrke – hos oss är det mesta möjligt. Vi har sett hur den extra tiden och drömmen ger både energi och kraft till de som behöver det som mest. Ibland kan en enkel sak som en hotellövernattning vara ovärderlig för trötta föräldrar.

För att få ännu mer insikt och förbättra våra drömförverkliganden har vi skapat en enkät där personer som har fått en drömdag uppfylld eller en överraskning kan ge oss feedback. Vi vill veta hur drömdagen eller överraskningen påverkade det sjuka barnet, syskonen och föräldrarna. Vi är också intresserade av att veta hur arrangemangen fungerade praktiskt och om det finns något som kunde ha gjorts bättre.

Här är några av de frågor vi ställer i vår enkät:

1. Hurudan drömdag eller överraskning fick ni?
2. Hur fungerade arrangemangen praktiskt? Fanns det några saker som fungerade mindre bra och som vi skulle kunna förbättra?
3. Vad betydde drömdagen/drömdagarna/surprisen för det sjuka barnet?
4. Vad betydde det för syskonen?
5. Vad betydde det för föräldrarna?
6. Vi skulle också bli glada om ni kan dela med er av ett citat om hur ni upplevde drömdagen/surprisen. Vi kan använda det i våra sociala medier eller i vår informationsdelning.

Vi ser fram emot att höra från er och lära oss mer om era upplevelser. Er feedback är ovärderlig för oss och hjälper oss att fortsätta göra skillnad i människors liv. Tillsammans kan vi skapa magiska stunder och ge hopp och glädje till dem som behöver det mest.

Du hittar enkäten genom att klicka här!

Tack för att ni är en del av Project Livs resa!