Ota yhteyttä!

Project liv tiimi haluaa luoda iloa ja turvallisuutta kaikkien pitkäaikaissairaiden lasten ja heidän perheidensä arkeen. Konttorimme löytyy Pietarsaaressa ja Vaasassa mutta tiimi löytyy myös Turunmaalla sekä Uudenmaalla. Ota yhteyttä. 

Nina

Nina on Project liv ry:n aloitteentekijä. Hän on hallituksen puheenjohtaja, mutta työskentelee myös yhdistyksen päivittäisen toiminnan parissa. Ninan vastuualueeseen kuuluvat strategiset sekä taloudelliset asiat. Nina on tuotantotalouden insinööri, jolla on myös logistiikan maisterin tutkinto. Nina asuu Pietarsaaressa ja hänellä on mies sekä kolme lasta. Ninan motto on: Kiitollisimpia eivät ole he, jotka ovat onnellisia vaan onnellisimpia ovat he jotka ovat kiitollisia. Lausahdus ”It´s cool to care” on myös Ninan sydäntä lähellä.

Mervi

Mervi on aiemmin työskennellyt johtajana laboratoriossa ja on tottunut pitämään monta palloa ilmassa samaan aikaan. Mervi asuu Oraivaisessa, hänellä on mies ja kolme poikaa, joista nuorin asuu vielä kotona heidän kanssansa, ja Mervi kutsuu itsensä myös jalkapalloäidiksi. Kun yksi lapsi 15-vuotiaana sairastui epilepsiaan, sai elämä uudet arvot ja siitä lähtien oli unelmana saada työskennellä enemmän ihmisläheisessä työssä. Vapa ajallaan Mervi mielellään käy metsäkävelyillä, lukee ja viettää aikaa ystäviensä kanssa.

 

Susanna

Susanna on ammatiltaan terveydenhoitaja mutta hänellä on suuri kiinnostus kriisipsykologiasta sekä siitä miten kohdella ihmisiä kriisissä. Vuoden 2016 alussa Susanna löysi Project liv ry:n ja tiesi heti tuolloin, että toimintaan osallistumisen myötä hänellä olisi mahdollisuus saada aikaan muutosta. Susannan vastuualueeseen kuuluu LIV hoitoalalla sekä Vaasan konttori. Vapaa-ajallaan hän nauttii merestä, luonnosta sekä ihmiskohtaamisista. Kaikkein parhaiten hän viihtyy saadessaan kehittää ja kehittyä!

 

Marie

Sosionomi Marie työskentelee yhdistyksen hyväksi Turunseudulla yhtenä päivänä viikossa. Sairaalamaailma tuli Marien perheen elämään erityisen tutuksi vuonna 2017 perheen saadessa tietää, että molemmat lapset sairastavat synnynnäistä kroonista sairautta. Kaiken raskaan keskellä vastaan tuli Project liv tarjoamaan korvaamatonta tukeaan. Marie on vuodesta 2018 toiminut yhdistyksen auttavana kätenä, ja Project liv vapaaehtoisena. Mariella on myös teinivuosiltaan lähtien omakohtaisia kokemuksia sairaan sisaren omaisena olemisesta. Vapaa-ajallaan hän rentoutuu parhaiten saaristossa hyvän kirjan, kahvikupposen ja iloisten lasten parissa.

Yvonne

Yvonne on vaimo ja viiden lapsen äiti Siuntiosta. Lokakuussa vuonna 2021 hän tuli mukaan Project Livin tiimin ja työskentelee yksi päivä viikossa Project Livin hyväksi Uudellamaalla.
Yvonnen perheessä on useampi pitkäaikaissairas lapsi jonka takia hän ymmärtää hyvin mitä perheet käyvät läpi.  Vuonna 2019 Project Liv toteutti Yvonnen perheelle unelman ja se todella avasi hänen silmät miten tärkeä tämä työ on. Vapaa-ajalla hän käy mielellään pitkällä lenkillä koirien kanssa ja kuuntelee musiikkia. Hänen lempi sitaatti on: "Älä ole huolissasi! Kyllä minä aina selviän!"

Magnus

Magnuksen intohimona on aina ollut identiteettisuunnittelu, joka ulottuu aina julkisen tilan suunnitteluun asti. Jo työuransa alkutaipaleella hän sai tuntumaa työskentelystä sairaalamaailman ja informaatiosuunnittelun parissa. Etenkin lastenosastot jäivät mietityttämään häntä. Ajatuksena Project liv ry:n identiteettisuunnittelun taustalla on, että sen tulee olla helposti muokattavissa eri tehtävistä riippuen. Identiteetin ytimeen kuuluvat logo ja sen sisältämät perusmuodot kolmio, neliö ja ympyrä. Yhdessä perusvärien (punainen, sininen, keltainen) kanssa nämä muodostavat vahvan muotokielen, joka luo mahdollisuuden jatkuvaan kehitykseen. Muotokieli on tämän lisäksi myös lasten hyvin helppo omaksua.