Turvallisuustekijä koko hoitoketjun läpi

Katso Liv hoitotyössä video

 

Me emme voi vaikuttaa siihen, miten lapsen sairaalamatka loppuu – mutta haluamme, että on ELOA niin kauan, kun on elämää.


Iloa


Sairaalapakkauksilla, värikkäillä sairaalasisustuksilla sekä pienillä hauskoilla yksityiskohdilla piristämme hoitokohteita ja teemme sairaaloista eloisammat. Project livin graafinen profiili on värikäs ja sisältää hassuja kuvioita, jotka kaikkia lapset helposti tunnistavat. Jännitys ja yllätykset antavat turvallisuuden tunteen ja tuovat iloa sairaala arkeen. Liv hoitotyössä haluaa inspiroida leikkiin ja hassutteluun.

 
Turvallisuus


Project liv on turvallisuustekijä koko hoitoketjun läpi. Teemme aktiivisesti yhteistyötä Suomen pelastuslaitoksien kanssa ja ambulanssien katoista löytyy meidän tarra sekä sisältä meidän pehmoiset kankaasta tehdyt koirat. Teemme yhteistyötä päivystyksien, lastenosastojen sekä lasten kotisairaanhoidon kanssa luodaksemme perheille jatkuvuutta. Jos lasten sairaanhoidossa tulee tarve meidän toiminnalle – silloin autamme mielellämme!
Meidän Liv-kit pakkaussarjaan kuuluu nykyään monia erilaisia pakkauksia partypack:seista teineille suunnatuihin toilettilaukkuihin asti.
Käykää meidän verkkokaupassa kurkkaamassa, niin näette millaisia pakkauksia voimme tarjota.

Liv hoitotyössä on lämmin hymy sairaalakäytävällä, iloinen yllätys sairaalavuoteella sekä ojennettu turvallinen käsi siinä, missä tarve juuri nyt on.

Oletko töissä lasten sairaanhoidossa? Voit helposti tilata kaikki meidän tuotteet verkkokaupastamme suoraan sairaanhoitoon tai sitten ottaa yhteyttä meihin niin pohdimme yhdessä parhaat ratkaisut.

 

"Vanhemmat ovat olleet hyvin otettuja että joku on ajatellut heitä ja ollut samassa tilanteessa. Käsivoide on ollut ihana, kuten yksi äiti sanoi."

Liv hoitotyössä

-Henkilökunta keskolassa-

Liv i vården

hund2
DSCF2552ed
MG 4566
Copy of IMG 20220525 154852 01
Partypacks