Tuotteet Hoitohenkilö- kunnalle Project liv wallies

Project liv wallies

Nämä hahmot voivat koristella seiniä sairaaloiden eristyshuoneissa ja makuusaleissa.Lapset voivat luoda omia tarrahahmoja Project Liv:in palloista, neliöistä ja kolmioista. Samaan aikaan tarrat toimivat hienona irtautumisprosessina eristyshuoneesta kun saavat samalla irrottaa kaikki Project Liv hahmot jotka ovat olleet mukana huoneessa.

Project Liv:in Walliet luovat iloa sekä turvallisuutta.

Lue lisää
Ei tällä hetkellä saatavilla.

Kuvaus

Miksi WALLIES?

 

Lapset tykkäävät aarteenmetsästyksestä kaikista muodoista. Monet matkat jotka ovat muodostuneet luovista ja tapahtumarikkaista tapahtumista ovat usein johtaneet lopputulokseen ” Ehdottomasti hauskinta oli kun saimme etsiä tarroja eri paikoista hotellissa. Kun niitä sai oikein laskea ja etsiä.” Niin hauskaa ja yksinkertaista! Sitä paitsi hahmot antavat kotoisan ja turvallisen tunteen. Tietää että tämänhän hahmon olen nähnyt ennenkin ja sen yhdistää johonkin kivaan ja turvalliseen.

Yhdistys Project Liv haluaa meidän Wallies hahmojen avulla luoda turvallisen ja kotoisan tunteen sairaaloissa. Hahmojen löytyminen sekä pienistä että isoista sairaaloista, esimerkiksi käytäviltä, ambulansseista ja muista paikoista auttaa lapsia pelkojen kohtaamisessa ja he saavat tuttujen Wallies hahmojen avulla muuta, kivempaa ajateltavaa Project Liv:in aarteita etsiessä. Voimme auttaa lapsia pelkojen kohtaamisessa siten että he voivat haaveilla itsensä pois kivempaan paikkaan ja etsiä Project Liv:in aarteita.

Nämä hahmot voivat myös koristella seiniä sairaaloiden eristyshuoneissa ja makuusaleissa.Lapset voivat luoda omia tarrahahmoja Project Liv:in palloista, neliöistä ja kolmioista. Samaan aikaan tarrat toimivat hienona irtautumisprosessina eristyshuoneesta kun saavat samalla irrottaa kaikki Project Liv hahmot jotka ovat olleet mukana huoneessa. Meidän Walliet ovat saatavilla kahdessa eri mallissa, kestävämmällä liimalla vakituiseen käyttöön sekä liimalla joka irtautuu helposti seinästä.

Project Liv:in Walliet luovat iloa sekä turvallisuutta.