It's cool to care - tue ja auta meitä

Voit myös tukea toimintaamme lahjoittamalla vapaaehtoisen summan

tilinumeroomme: FI76 1113 3000 6201 91, NDEAFIHH

Tilinhaltija: PROJECT LIV ry. Kirjoita mielellään pieni tervehdys viestikenttään – tulemme viesteistä joka kerta yhtä iloisiksi!
Varainkeruulupanumero: RA/2020/846
Yhdistyksellä on voimassaoleva varainkeruulupa koko maassa Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Luvanantaja: Poliisihallitus, Luvanottaja: Project Liv ry.

Voit myös tukea toimintaamme lahjoittamalla summan Mobilepayn kautta. Siinä tapauksessa käytä numeroa 89556.

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Ryhdy Project livin kuukausilahjoittajaksi ja anna iloa sinne minne sitä eniten tarvitaan. Lasten täytyy saada olla lapsia, huolimatta siitä mikä diagnoosi heillä on. Heillä on tarve nauraa ja leikkiä – vaikka arki olisikin rankka. Lahjoituksesi antaa toivoa ja turvallisuuden tunnetta lapsille, jotka juuri nyt taistelevat vaikean sairauden kanssa. Se voi olla sinun naapurisi, sukulaisesi tai joku perhe ketä et tunne, joka tarvitsee piristystä. Sinun lahjoituksesi on tärkeä, sinä teet arjesta vähän iloisempi!

 

Vuosijäsenyys yrityksille


Haemme pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita ja tarjoamme yrityksille mahdollisuuden tukea meitä ryhtymällä vuosijäseneksi. Jäsenyys tarkoittaa sitä, että me yhdessä teidän kanssanne pohdimme sopivaa win-win yhteistyötä. ”It´s cool to care”  

 

Mikroyrityksen vuosijäsenyys

Etsimme jatkuvasti pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita ja tarjoamme mikroyrityksille (1-3 työntekijää) meitä tukevaa vuosijäsenyyttä. Jäsenyys tarkoittaa sitä, että pohdimme kanssanne sopivaa win-win-yhteistyötä

Ylpeitä yritysjäseniämme ovat

 

Henkilökohtainen vuosijäsenyys

Ryhdyt helposti tukijäseneksi maksamalla 30€ på MobilePay numeroon: 39307  (sähköpostiosoite viestikenttään)

Tai Project livin tilille: FI76 1113 3000 6201 91(nimi+sähköpostiosoite viestikenttään). Saat jäsenkirjeemme kahdesti vuodessa mikäli maksun yhteydessä ilmoitat myös sähköpostiosoitteesi. Jäsenkirjeessä kerrotaan mitä yhdistyksessä sillä hetkellä on meneillään. Tällä hetkellä meillä on 700 jäsentä.